Logo 112Wageningen

Redactie algemeen 0 reactie(s) vr 08 september 2017, 18:33

Ingezonden brief: Achtervolging en zo…Wageningen

Laatst bijgewerkt: zondag 17:00 uur

Vanmorgen naar boerderij. Voor een keer op brommer… kom Ruben van Nanneke op de kruising nog tegen tegen, zwaai naar het jochie en rij naar de stoplichten toe. Hoor sirene…ik kijk wat is loos,  waar moet ik wachten of niet voor oversteken richting sterreflat…voor ik kan begrijpen wat er loos is vliegt er een auto door de bocht met klere gang..vlak naast me en beland in die bocht op een mega steen. Die veert mee…omhoog, de auto staat stil, ik zet twee stappen met brommer naar achter…deuren vliegen open…twee gasten vliegen eruit…rennen weg. Jongeman denk student vliegt op hem af en werkt hem tegen de grond. Politie tegelijk achter me in de berm….rennen erop af…. Sta daar met meerdere mensen nog geen twee meter…. politie rent naar naast mij neemt houding aan lost twee schoten.. hoor ploefploef veel rook… man blijft rennen ander iemand rent ook achter die aan… politie ook… voor ik weet nog meer sirenes aanwijzingen richting noordwest….man blijft op die kerel zitten..agent wilt boeien om doen zie niet of dat ook gebeurt..meneer blijf zitten..stoplicht gaat op groen… nog in shock rij ik door…lichaam trilt aan alle kanten… blijkbaar de voortvluchtige twee gasten vd ramkraak in Wageningen vanacht…..Ondertussen gaat spontaan de prive politiewagen of zo in zijn achteruit..Roep nog de auto rijdt…….de auto……met deuren open tegen geluidswal komt hij tot stilstand gelukkig niemand rakent op het fietspad en stoep.. Veilig thuis ik..gezegend dat ik niet in me wagentje zat….en niet ben geraakt….hoofdpijn, moe en gevoel van…eeuwig kunnen huilen…zal schrik wel wezen.manmanman……..als die steen er niet was geweest had ik het niet kunnen navertellen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.