Logo 112Wageningen

Redactie 112 0 reactie(s) do 05 oktober 2017, 19:32

Mogelijk fiets van vermiste Anne Faber gevonden in vijver bij Huis ter Heide

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:01 uur

HUIS TER HEIDE – In een vijver aan het Blookerpark in Huis ter Heide is mogelijk de fiets van de vermiste Anne Faber gevonden. Een bergingsbedrijf heeft daar vanmiddag gedregd in het water. Of het om de fiets van Anne gaat is nog niet bekend. De fiets vertoond wel kenmerken van de fiets van Anne Faber.

De vijver ligt vlakbij het fietspad waar gisteren uitgebreid is gezocht en waar mogelijke kledingstukken van Anne zijn gevonden.

Update

Een speciaal team is op dit moment bezig met het dreggen van de vijver waar eerder deze avond de mogelijke fiets van de Utrechtse Anne Faber is gevonden.

112 Huis ter Heide

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Huis ter Heide lees je in onze categorie 112 Nieuws Huis ter Heide. Alle 112 alarmeringen uit Huis ter Heide kan je live volgen via 112 meldingen Huis ter Heide.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.