Logo 112Wageningen

Redactie 112 0 reactie(s) di 21 augustus 2018, 18:55

Kopschopper Ede door meerdere mensen herkend

Laatst bijgewerkt: zondag 17:04 uur

EDE – De dader van een mishandeling in Ede die duidelijk in beeld is op video, is door meerdere mensen herkend. Ook hebben zich getuigen gemeld. Met hen gaat de politie in gesprek.

Het gaat om één van de daders van een mishandeling die plaatsvond op 17 juni op het Museumplein. Hij droeg een rode korte broek en gele slippers.

Vier mannen waren al aangehouden. Naar de vijfde dader werd nog gezocht. Hoewel die nu herkend is, is er nog geen aanhouding verricht.

Botsing
Volgens de politie werd het slachtoffer aangevallen door het vijftal, nadat hij tegen een vrouw was aangelopen die daar samen met twee andere dames liep. De aanvallers schopten de man tegen zijn hoofd terwijl hij op de grond lag. Het is niet duidelijk of hij ernstig gewond raakte en hoe het nu met hem gaat.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.