Logo 112Wageningen

Redactie 112 0 reactie(s) za 08 december 2018, 19:59

Auto te water bij de veerpont in Randwijk, inzittende overleden

Laatst bijgewerkt: zondag 17:05 uur

RANDWIJK – Een auto is zaterdagavond 8 december aan de Veerweg bij Randwijk te water geraakt. In de auto zaten twee personen. Het te water raken gebeurde bij de veerpont richting Wageningen.

De brandweer is met meerdere duikteams ter plaatse. Vermoedelijk zijn er geen personen meer te water.  Brandweeruikers en oppevlakteredders brandweer zoeken de omgeving van de auto af op eventuele personen.

De auto raakte door nog onbekende oorzaak te water. De veerbaas kon voorkomen dat de auto afdreef door deze tegen de wal vast te drukken. Inmiddels is duidelijk dat er vermoedelijk maar één persoon in de auto zat.

Update

De inzittende is door de hulpdiensten en omstanders uit de auto gehaald. Rond 20.30 uur meldde de brandweer dat de inzittende was overleden.

Aanvankelijk was niet duidelijk hoeveel mensen er precies in het voertuig zaten. Daarom werd een grote zoekactie met duikers en bootjes op touw gezet Daarbij werd verder niemand meer gevonden.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.