Logo 112Wageningen

Redactie 112 0 reactie(s) za 15 december 2018, 15:53

Ravage in Kesteren een dag na de grote brand

Laatst bijgewerkt: zondag 17:05 uur

KESTEREN – Zo ziet het bedrijfspand in Kesteren er uit een dag na de grote brand die een koelloods volledig in de as legde. Nu is de ravage pas echt goed zichtbaar. In de loods van Van Soest Coldstores aan de Meezendreef werden bevroren champignons opgeslagen in plastic kratten. Die hebben vlam gevat.

De brand woedde vrijdag 14 december. De rookontwikkeling was fors en te zien vanaf de A15, die aan het bedrijventerrein grenst. Rond 21.30 uur liet de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid (VGZ) weten dat de brand onder controle is.

De Veiligheidsregio Gelderland-Zuid gaf via Twitter aan dat omwonenden ramen en deuren moeten sluiten om overlast van de rook tegen te gaan. Ook is via NL Alert een waarschuwing uitgegaan.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.