Logo 112Wageningen

Redactie 112 0 reactie(s) ma 21 januari 2019, 2:47

Hulpdiensten staken zoekactie naar drenkelingen in Wageningen

Laatst bijgewerkt: zondag 17:06 uur

WAGENINGEN – Bij de jachthaven aan de Nederrijn in Wageningen hebben hulpdiensten zondagavond urenlang gezocht naar drenkelingen, omdat er een roeiboot zou zijn omgeslagen.

Daar waren rond 17.00 uur twee meldingen over binnengekomen, meldt de veiligheidsregio. De getuigen zeiden dat ze het van een afstand hadden zien gebeuren. Het zou om een wedstrijdboot gaan waarin maximaal vier mensen kunnen.

De brandweer en Rijkswaterstaat zochten onder meer met sonarboten en duikers. De politie zette een helikopter in en ook langs de oevers is gezocht.

Duikers van de brandweer staakten hun zoekactie rond 19.30 uur, omdat er geen hoop meer was dat er mensen levend uit het water zouden kunnen worden gehaald. Tegen 22.45 uur stopten ook de andere eenheden.

Op dit moment is er geen reden om verder te gaan met zoeken, alle diensten gaan afschalen en huiswaarts. Of maandag verder wordt gezocht, is niet bekend.

Zie ook:

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.