Logo 112Wageningen

Redactie 112 0 reactie(s) do 09 mei 2019, 16:17

Vrouw uit Meteren (31) dodelijk verongelukt tijdens motor rijles in Barneveld

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:07 uur

BARNEVELD – Een 31-jarige vrouw uit Meteren is donderdagmiddag om het leven gekomen tijdens een motorrijles in Barneveld. Het slachtoffer ging in een bocht onderuit en overleefde de val niet.

Het ongeval gebeurde rond 14.00 uur op de Wesselseweg. Door nog onbekende oorzaak verloor de motorrijdster de controle over haar tweewieler en ging onderuit. Bij het ongeval waren geen andere voertuigen betrokken.

Veel hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, werden ingezet om eerste hulp te verlenen. De hulp mocht niet meer baten.

Waardoor de bestuurster de controle over de motor verloor, is nog niet bekend. De Verkeers Ongevallen Analysten van de politie doen onderzoek.

112 Barneveld

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Barneveld lees je in onze categorie 112 Nieuws Barneveld. Alle 112 alarmeringen uit Barneveld kan je live volgen via 112 meldingen Barneveld.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.