Logo 112Wageningen

Redactie 112 0 reactie(s) za 15 juni 2019, 19:51

Drie bewoners vast in lift van appartementengebouw Le Professeur

Laatst bijgewerkt: zondag 17:07 uur

WAGENINGEN – In de appartementengebouw Le Professeur aan het Plein 15 Augustus in Wageningen hebben korte tijd drie oudere bewoners opgesloten gezeten in de lift. De brandweer werd gevraagd met spoed ter plaatse te gaan.

De lift bevond zich tussen de 5e en de 6e verdieping. In de lift waren een 3 tal mensen aanwezig, waaronder een mevrouw van 84 jaar. De brandweer heeft in eerste instantie alle stroom van de lift gehaald. Daarna werd er getracht om de lift van bovenaf te benaderen. Helaas bleek dit niet mogelijk.

Uiteindelijk is de deur wat open geschoven. Hierdoor konden 2 brandweerlieden bij de mensen in de lift komen. Vervolgens konden zij de mensen optillen en overdragen aan de andere brandweer mannen.

De lift is buiten werking gesteld, een monteur was onderweg om de storing te verhelpen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.