Redactie 112 0 reactie(s) wo 10 juli 2019, 22:57

Hotel in Wageningen ontruimd na ‘brand’

Laatste update: 1 jaar geleden

WAGENINGEN – Woensdagavond is er een brand ontstaan in de technische ruimte van een hotel en er was sprake van flinke rookontwikkeling. Het was een scenario van een oefeningen van de brandweer.

Deze oefening vond plaats bij het WICC aan de Lawickse Alee. Aan de oefening namen de korpsen van Wageningen en Renkum/Heelsum deel. In totaal werden er 4 tankautospuiten een hoogwerker en de WTS van Ede ingezet.

De brandweer kreeg een melding dat er brand zou zijn uitgebroken in de technische ruimte, deze bevindt zich in de kelder van het hotel. De rook trok door een schacht tot op de 8e verdieping. Omdat iemand de liftdeur open had laten staan kwam de 9e verdieping even later ook vol rook te staan.

De brandweer heeft het pand ontruimd en is gestart met het blussen van de brand, er was nog een verassing… Op de 9e verdieping was een feestje bezig. Ook deze mensen moesten zo snel mogelijk het pand verlaten. Uiteindelijk werden alle slachtoffers uit het pand gehaald.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.