Logo 112Wageningen

Redactie 112 0 reactie(s) do 08 augustus 2019, 16:36

Bumperklever rijdt met 150 km/u achter onopvallende politiewagen op de A12 bij Veenendaal

Laatst bijgewerkt: zondag 17:07 uur

VEENENDAAL – De politie surveilleert ook in de vroege ochtend. Dat realiseerde een 25-jarige man zich vandaag rond 6:30 uur blijkbaar niet, toen hij op de A12 bij Veenendaal reed. Hoewel zijn voorganger 150 km/h reed en met die snelheid aan het inhalen was, ging dit voor de man nog niet snel genoeg. Hij ging bumper-aan-bumper rijden en drukte zijn voorganger zowat letterlijk aan de kant. Terwijl hij passeerde maakte hij boze handgebaren om nog duidelijker te maken dat zijn voorligger sneller plaats had moeten maken. 

Helaas voor de bumperklever, was degene die voor hem reed dit keer een agent in een onopvallende surveillanceauto. Zijn boze gezwaai werd beantwoord met een volgteken, en hij kan een boete tegemoet zien van honderden euro’s. Zo hoopt de politie dit gevaarlijke en agressieve gedrag, bovendien verkeersergernis nr 1, aan te pakken.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.