Redactie 112 0 reactie(s) za 04 januari 2020, 16:21

Briefje met ‘Denk aan Arnhem’ op matras bij containerbrand voor Wageningse flat

Laatste update: 1 jaar geleden

WAGENINGEN – De brandweer heeft vrijdagavond een kleine brand geblust bij een flatgebouw in Wageningen. Opvallend was een briefje op een oud matras in de portiek van de flat: ‘Ruim je zooi zelf op. Denk aan Arnhem.’

De brand brak rond 22.45 uur uit in een gft-container. Die stond aan de straat voor de flat aan de Troelstraweg. De brand was snel geblust.

Verwijzing naar fatale flatbrand
In de portiek van de flat stond op het moment van de brand een matras. Blijkbaar dacht een van de bewoners anderen daar een plezier mee te doen, getuige het briefje met de tekst ‘Gratis meenemen!’. Een medebewoner was daar duidelijk minder gelukkig mee en maakte daarop de verwijzing naar de fatale flatbrand in Arnhem.

Voor de brand in Arnhem tijdens nieuwjaarsnacht zijn twee tieners opgepakt, die mogelijk met vuurwerk een bank in de portiek in brand hebben gezet. Daardoor kwam een gezin vast te zitten in een lift. De 39-jarige vader en 4-jarige zoon overleefden dat niet, de moeder en dochter liggen nog in het ziekenhuis.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Liever geen cookies voor gepersonaliseerde advertenties? Ga naar onze Privacy pagina en pas je keuze aan.