Logo 112Wageningen

Redactie 112 0 reactie(s) do 09 januari 2020, 15:41

Jongeman met inbrekerswerktuig en bivakmuts rijdt op snorfiets door Bennekom

Laatst bijgewerkt: zondag 17:09 uur

BENNEKOM – In de nacht van 6 op 7 januari zagen surveillerende agenten midden in de nacht een snorfiets rijden op de Dr. W. Dreeslaan in Bennekom.

De agenten zagen dat de jongeman zijn gezicht geheel bedekt had, iets wat leek op een bivakmuts. Aangezien er de laatste tijd meerdere inbraken zijn geweest in Bennekom en omgeving vertrouwde de agenten het niet.

Hierop besloten ze hem snel staande te houden en te controleren. Het gevoel bleek terecht. De jongen bleek een bekende en had meerdere inbrekerswerktuigen bij zich, waaronder een zaklamp, mes, schroevendraaier en handschoenen.

Hier had hij geen goede verklaring voor, waarna alle spullen in beslag zijn genomen op basis van de APV: Het verbod op het bij je hebben van inbrekerswerktuig. Proces verbaal is opgemaakt en mogelijk inbraken voorkomen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.