Logo 112Wageningen

Redactie 112 0 reactie(s) za 14 maart 2020, 6:33

Beschonken man loopt met fiets en houdt het achterwiel omhoog

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:09 uur

WAGENINGEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag omstreeks 02:10 uur zagen agenten een man over de Markt in Wageningen lopen. De man voerde een zwarte herenfiets met zich mee. Agenten zagen dat de man het achterwiel op had getild en dat de fiets nog op slot stond. De man bleek geen geldig identiteitsbewijs te kunnen tonen, vond het nodig de agenten te beledigen en was onder invloed van alcohol. Voor deze feiten is de man aangehouden en ingesloten.

De politie heeft het vermoeden dat de fiets van diefstal afkomstig is en zij zijn op zoek naar de eigenaar. De fiets is waarschijnlijk ook op de Markt zelf weggenomen. Is de fiets op de foto van u of kent u mogelijk de eigenaar dan komt de politie graag in contact met u. U kunt bellen met 0900-8844 onder vermelding van nummer 2020114510.

112 Wageningen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Wageningen lees je in onze categorie 112 Nieuws Wageningen. Alle 112 alarmeringen uit Wageningen kan je live volgen via 112 meldingen Wageningen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.