Logo 112Wageningen

Redactie 112 0 reactie(s) za 09 mei 2020, 15:06

Buurtbewoners blussen brand bij woning aan de Roghorst in Wageningen

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:10 uur

WAGENINGEN – Bij een woning aan de Roghorst in Wageningen heeft zaterdag 9 mei een buitenbrand gewoed. Hierbij liep zowel de woning als de heg veel schade op. De hitte van de brand zorgde ervoor dat het raam van de woning sneuvelde.

Buurtbewoners hebben direct ingegrepen. De buurman heeft direct met een tuinslang de brand proberen te blussen. Een andere buurman heeft een riek gepakt om de brandende delen uit elkaar te trekken. De brandweer heeft de brand verder afgeblust.

In de tuin hadden twee dozen waar zonnepanelen in hadden gezeten vlam gevat. Hoe de dozen zijn gaan branden is vooralsnog niet duidelijk. Volgens Alarmeringen Wageningen werd de brandweer om 12:54 uur opgeroepen.

112 Wageningen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Wageningen lees je in onze categorie 112 Nieuws Wageningen. Alle 112 alarmeringen uit Wageningen kan je live volgen via 112 meldingen Wageningen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.