Logo 112Wageningen

Redactie 112 0 reactie(s) wo 24 juni 2020, 17:19

Twee mannen uit Ede en man uit Wageningen vast na vondst dode vrouw (22)

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 17:11 uur

EDE – De politie heeft op dinsdag 23 juni rond 19:45 uur een overleden vrouw in een woning aan de Jan Th. Tooroplaan aangetroffen. Het gaat om de bewoonster van het pand. Kort daarna zijn drie verdachten aangehouden.

Het gaat om twee mannen uit Ede van 23 en 21 en een man uit Wageningen van 27. Alle drie zitten zij nog vast en de politie onderzoekt welke rol zij gespeeld hebben bij het overlijden van de vrouw.

Onderzoek in de woning en in de buurt
De politie ziet dat er veel vragen zijn over de toedracht. Dit zal uit het onderzoek moeten blijken en de politie is hier nog druk mee bezig, zowel in de woning als in de buurt. Tot die tijd zal de woning bewaakt worden. Dat doet de politie om te voorkomen dat eventuele sporen niet verstoord worden.

Als er mensen zijn die de bewuste avond iets opvallends gehoord of gezien hebben, hoort de politie dat graag. Tips doorgeven kan via 0900-8844 of via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Zie ook:

112 Ede

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Ede lees je in onze categorie 112 Nieuws Ede. Alle 112 alarmeringen uit Ede kan je live volgen via 112 meldingen Ede.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.