Redactie 112 0 reactie(s) za 18 juli 2020, 16:29

Inbraak bij tennisvereniging NVLTB in Wageningen

Laatste update: 22 aug 2021 17:11 uur

WAGENINGEN – In de nacht van vrijdag 17 juli 2020 op zaterdag 18 juli is er bij de tennisvereniging NVLTB ingebroken. De vereniging is gevestigd op het sportpark aan de Bornsesteeg in Wageningen.

De politie is op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben. Bijzonder is om te melden dat er omstreeks 06:00 uur zaterdagochtend 3 mannen lopend met beeldschermen onder de arm over de Rozenstraat in Wageningen zijn gezien. Mocht u deze mannen ook hebben zien lopen of heeft u camerabeelden waar deze mannen mogelijk op te zien zijn, dan komt de politie graag met u in contact via 0900-8844.

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons