Logo 112Wageningen

Redactie ongeval 0 reactie(s) di 14 november 2023, 17:08

Twee scholieren aangereden door auto op kruising in Wageningen

WAGENINGEN – Op de kruising van de Bennekomseweg met de Buissteeg in Wageningen zijn vanmiddag twee fietsers aangereden door een auto. De fietsers (scholieren) reden over de Bennekomseweg richting de Oude Tol.

Op de kruising heeft de auto voorrang. De automobilist merkte de fietsers te laat op en reed tegen de fietsers. Eén van de fietsers kwam hard met het hoofd tegen de vooruit van de auto. Beide fietsers zijn met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De bestuurder van de auto kwam net terug van een begrafenis en wilde terug naar huis in Rotterdam. Zijn voertuig wordt afgesleept. Zijn vrouw komt hem vanuit Rotterdam ophalen.

112 Wageningen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Wageningen lees je in onze categorie 112 Nieuws Wageningen. Alle 112 alarmeringen uit Wageningen kan je live volgen via 112 meldingen Wageningen.

Locatie

112 Melding

6:23:27 14-11-23 Aanrijding letsel Buissteeg Wageningen 720454 Politie Gelderland Midden (PersInfo Regionaal)

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.