Logo 112Wageningen

Redactie overig 0 reactie(s) di 09 mei 2023, 17:35

EOD onderzoekt verdacht pakketje op terrein WUR in Wageningen; loos alarm

Laatst bijgewerkt: dinsdag 22:02 uur
WAGENINGEN – Op het terrein van de WUR aan de Droevendaalsesteeg in Wageningen is vanmiddag een verdacht pakketje aangetroffen.

Het pakketje werd gevonden in de brievenbus buiten het gebouw ‘Atlas’. Onmiddellijk zijn de hulpdiensten gealarmeerd, waaronder de Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD). Momenteel is het gebied afgezet en wordt er onderzoek gedaan naar het pakketje en de omgeving. De autoriteiten nemen deze situatie zeer serieus en nemen alle nodige maatregelen om de veiligheid van de omgeving te waarborgen.

Er is nog geen informatie over de inhoud of de afzender van het verdachte pakketje bekend. Medewerkers hebben het pand inmiddels verlaten. De autoriteiten zullen de situatie nauwlettend blijven volgen en de omgeving op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen.

Update

Het onderzoek door de EOD is afgerond. Het bleek loos alarm te zijn. De afzetting wordt opgeheven.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Wageningen

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Wageningen
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.